Leijonien menestys on harvalla jäänyt huomaamatta ja tosifanien kattava joukko kasvaa kasvamistaan. Valtava suosio näkyy myös kasvavina fanimarkkinoina. Erilaisia fanituotteita löytyy moneen tarpeeseen, kustomoituja tuotteita unohtamatta. Olitpa sitten Suomessa tai muualla, saat tilattua fanituotteita kotiisi ja vieläpä mukavan edulliseen hintaan. Alla näet listattuna parhaat faniapajat sekä muut Leijonalauman tarjousedut.

Edullisten löytöjen laatulaari löytyy store.leijonat-fi -verkkokaupasta

Monipuolisimman alevalikoiman löydät todennäköisimmin leijonien omalta fanituotesivustolta, store.leijonat.fi. Tarjoustuotteet löydät kätevästi sille tarkoitetusta aleosioista ja valittavana on mallistojen viimeisiä kappaleita, joita voit saada reilusti alle puoleen hintaan. Klikkaamalla haluamaasi tuotetta pääset näkemään, kuinka mittavasta alennuksesta on kyse, kun sekä säästämäsi prosentit että eurot tulevat esille selkeästi.

Mikä tämän sivuston fanituotteista tekee erityisen; ne on kaikki suunniteltu ja valmistettu laadusta tinkimättä, leijonakansan tarpeita vaalien. Tämän vuoksi valikoima sivustoilla on erinomainen. Mikä mukavaa, fanit on otettu huomioon laajalti ja toimituksia tehdään aina Suomen rajojen ulkopuolelle saakka. Toimituskulut näet ostovaiheessa, mutta Suomessa edullisin vaihtoehto on tilata paketti Postin noutopisteeseen.

Mielikuvituksen puutteesta Leijonat Storea ei voi liioin syyttää, sillä perinteisten alennusten ohella sivu on tehnyt yhteistyönä muun muassa joulukalenterin, jonka luukuissa on ollut päivittäin fanituotteita tai tarjouksia sivuston tuotteisiin. Ja onpa siellä nähty jopa huutokauppaa, jossa kultajoukkueen paitoja on saattanut ostaa nimensä mukaisesti huutamalla sopivaa hintaa. Samaa nimeä kantavalla somekanavalla Facebookissa on lisäksi kilpailuja, joissa fanituotepalkintoja voi voittaa täysin veloituksetta.

Finaali.net tarjoaa lisäalennusprosentteja ja osamaksut veloituksetta

Leijonatuotteiden kermaa netissä edustaa myös monipuolisesti fanituotteisiin erikoistunut finaali.net. Tällä sivustolla ei ole erillistä tarjousosiota, mutta Leijonien faniosiossa on erittäin selkeästi näkyvillä aletuotteet, joista kertyvän prosenttialennuksen näet yhdeltä istumalta enempää tuotteita klikkailematta.

Lisäbonuksena tällä sivulla on alekoodi, jonka saat välittömästi tilattua sähköpostiisi. Luvatun alennusprosentin lisänä saatat yllätyksesi saada vieläkin paremman alennuskoodin, päivän tarjouksen mukaan, sekä jatkuvan uutiskirjeen tilaajalle on luvassa muita kuponkietuja. Älä siis epäröi lunastaa lisäalennusta!

Tämä sivu lupaa edullisimmat minimitoimituskulut lähetetyille fanituotteille ja tilauksia voi tehdä aina Suomen rajojen ulkopuolelta. Kaikki toimitusmaat, -tavat ja -hinnat on erikseen listattu niitä käsittelevällä sivulla, mikä helpottaa ostopäätöstä mukavasti. Suomen sisällä pienimmät tilaustuotteet saattavat päätyä suoraan kotiisi postiluukun kautta, muutoin nouto tapahtuu noutopisteistä.

Maksutavoissa sivusto eroaa positiivisesti, tarjoamalla ainoana fanituotesivustona Klarna- vaihtoehtoa, jolla maksut voi jakaa osiin veloituksetta. Vaihto ja palautus (Suomen sisällä) tapahtuvat molemmat niin ikään veloituksetta, kunhan muistaa tehdä etukäteisilmoituksen asiakaspalveluun sähköpostitse. Huomioithan, että personoidut tuotteet kuten nimikoidut pelipaidat, eivät kuulu palautettavien tuotteiden joukkoon.

Kampanjoita ja persoonallisia tuote-etuja Kannattajat.fi-sivustolta

Viimeisimpänä Leijonien fanituotesivuna loistaa kannattajat.fi., jonka etusivulta löydät suoraan kampanja-alennuksia. Varsinainen tarjousosiokin sivustolta löytyy ja mikä tosifania viehättää, myös kustomoituja tuotteita voi löytää alelaarista. Kustomoitujen tuotteiden valintaa helpottaa pelaajalista, joka ilmestyy klikkaamalla kyseistä tuotetta. Toki omalla nimellä ja numerollakin tuotteita voi tilata. Alesta voit löytää myös erilaisia tuotepaketteja, joita myydään erissä tai aikarajoitusten puitteissa.

Leijonatuotteiden lisäksi sivustolta löytyy maailmanmestaruus- ja liigatekstiilejä, joten voit säästää toimituskuluissa tilaamalla useamman kategorian tuotteita samalla kertaa. Yli sadan euron tilaukset lähetetään aina veloituksetta. Lisäksi toimitusehdoissa on sellainen iloinen yksityiskohta, että tuotteet ovat myös noudettavissa sivuston toimipisteestä, jolloin tilaaminen ei maksa mitään. Toimipiste sijaitsee Helsingissä, ja noutoajankohdasta ilmoitetaan tilaajalle erikseen.

Maksutavoissa on mukavasti valinnan varaa. Korttien lisäksi vaihtoehtoina löytyvät PayPal, MobilePay ja Walley, joista viimeisimmällä voit jakaa ostosummasi osiin. Osamaksulla maksaminen ei ole täysin koroton vaihtoehto, mutta jos maksat eräsi suhteellisen pienessä ajassa, korko ei ole lainkaan kohtuuton. Lisäalennuksia ja muita etuihin pääset tutustumaan hyväksymällä sivuston uutiskirjeen ensitilauksen yhteydessä. Tällöin sähköpostiisi kilahtaa sopivin väliajoin fanitarjouksia ja tuoteuutisia.

Alennuskoodeilla pääset varmasti maaliin

Yksi erityinen tapa saada varmoja aletärppejä Leijonien fanituotteista on hyödyntää alekoodisivustoja. Alennuskoodeja tarjoavia sivustoja on lukuisia, kuten BonusPanda.com, ja parhaimmillaan voit löytää useita etukoodeja tai tarjouksia samaan verkkokauppaan.

Tarjouksia voi olla esimerkiksi toimituskuluihin liittyen, alennusprosentteja tiettyyn tuoteryhmään tai muita tilaajaetuja, joilla saatat parhaimmillaan tehdä tuntuvia säästöjä. Koodien käyttö on vaivaton tapa säästää, riittää kun liität alennussivustolta saamasi koodin maksuvaiheessa ilmestyvään alennuskoodiruutuun, ja näet kätevästi jäljelle jäävän summan.