Örebron suomalaishyökkääjä Petrus Palmu on vaihtamassa seuraa vaikean alkukauden jälkeen. Palmun seuraavalla osoitteella on spekuloitu runsaasti sekä Ruotsissa että Suomessa.

Viime kaudella Palmu pelasi Jukureissa erinomaisella menestyksellä, ja hän tykitti runkosarjassa tehot 26+33=59. Mahdollinen paluu tuttuihin ympyröihin Mikkeliin on nostettu esiin siirtospekulaatioissa.

– Minulla ei ole sellaista tietoa, että hän olisi palaamassa meille. Tietäisin kyllä. Tämän hetken tiedon mukaan hän ei meille tule, sanoo Jukurien kehityspäällikkö Mikko Hakkarainen Iltalehden haastattelussa.

Jukurit etsii silti loppukaudeksi vielä vahvistuksia. Kiire ei kuitenkaan ole.

– Meillä on Johan Harjun kanssa try out -sopimus maajoukkuetaukoon asti. Katsotaan se ihan rauhassa. Jos hän ei jatka meillä, sitten katsotaan varmaan pelaaja siihen tilalle. Jos hän jatkaa, ainakaan hyökkääjää emme sen jälkeen etsi, Hakkarainen sanoo.

– Aikaista tämä on vielä. Lopullinen joukkue on kasassa helmikuussa. Päivittäin pelaajia katsellaan.