Ruotsin Allsvenskanin kiekko-ottelussa Kristianstad-Tingsryd koettiin perjantaina kauhunhetkiä. Matsissa räjähti paukkupommi kesken kaiken, ja se heitettiin kaukaloon ruotsalaislähteiden mukaan kotijoukkueen fanikatsomosta. Pommi räjähti lähellä vierasveskari Daniel Rosengrenia.

– Se tuli parin, kolmen metrin päähän maalivahdistamme. Hän olisi voinut kuolla, Tingsrydin luotsi Fredik Glader sai järkyttyneenä ja suuttuneena Aftonbladetille.

Luotsin mukaan Rosengren menetti hetkeksi kuulonsa. Muutaman muun pelaajan korvissa kuulemma tinnitti pitkän. Veskari oli kuulemma järkyttynyt, mutta samalla hän ymmärsi sen, että jotain todella paljon pahempaa olisi voinut tapahtua.

– Tällaista tekevät ovat ihan v*tun idiootteja. Ihan älyvapaata puuhaa, järkyttävää ja typerää, Glader oli sanonut toiselle ruotsalaismedialle, Smålandpostenille.

Tingsrydin puheenjohtaja Jan Pyrell tuomitsi teon Aftonbladetin mukaan täysin.

– Jääkiekko-ottelu ei ole mikään h*lvetin uudenvuoden juhla. Tämä on ​​valitettavaa.

Pamaus ja sen tuomat reaktiot näkyvät ohesta.

Ottelua jatkettiin myöhemmin varsin kummallisin metodein, kuten oheinen video osoittaa. Yksikään pelaaja ei nyt ihan varsinaisesti pelannut matsissa, joka päättyi Kristianstadille 5-1.