Ruotsin pääsarja SHL:ssä pelaava Rögle kertoi nettisivuillaan, että tshekkiläispuolustaja Lukas Klok vahvistaa porukkaa loppukauden ajan.

Nimi voi olla tätä juttua lukeville hyvinkin tuttu, ja syy on se, että hänellä on taustaa Liigasta ja Lukosta.

Klok palaa Eurooppaan NHL-joukkue Arizona Coyotesin organisaatiosta. Tshekkiläinen pelasi ’Yotesin farmijoukkue Tucson Roadrunnersissa elämänsä ensimmäisellä Pohjois-Amerikan kaudella neljä AHL-ottelua, joissa ei syntynyt tehoja.

– Olemme erittäin iloisia, että Lukas päätti siirtyä meille. Hän on ansiokas puolustaja, jolla on ominaisuuksia hyökkäyspäähän. Hän on hyvä myös puolustamaan, Röglen urheilujohtaja Chris Abbott sanoi.

Klok pelasi ennen Arizona-reissua viime kaudella KHL:ää Neftekhimik Nizhnekamskissa. Ennen tätä hän puolestaan luuti Lukon takalinjoilla kahden kauden ajan vuosina 2019-21. Kaikkiaan 107 sarjapeliä toivat tehot 9+39=48 ja yhden Suomen mestaruuden kauden 2020-21 päätteeksi.