TAMPERE. Itäisen konferenssin jumbona majailevan Columbus Blue Jacketsin alkukausi jatkui lauantai-iltana synkkänä, kun Colorado Avalanche oli vahvempi maalein 5-1.

Nokia Arenalla pelatussa ottelussa Blue Jackets oli hyvin mukana ainoastaan ensimmäisen erän ajan. Toisen erän alussa Avalanche paukutti peräti peräti kolme maalia, eikä Blue Jackets toipunut enää tästä.

Ottelun jälkeen median eteen asteli hyvin pettynyt Patrik Laine. Suomalaisen edustama joukkue kaipaa tällä hetkellä kipeästi pisteitä, mutta Tampereen reissulta niitä tuli mukaan pyöreät nolla.

– Eipä tästä jäänyt hirveästi matkaan mukaan.

– En tiedä, että olisiko tänne tarvinnut edes mun puolesta tulla. Kuitenkin tänne tultiin töihin, eikä saatu töitä hoidettua, niin se on ihan sama, että oliko meillä hauskaa kaukalon ulkopuolella. Tämä on kuitenkin tulosurheilua ja tuli kaksi tappiota, niin turha reissu siltä osin, Laine kommentoi ottelun jälkeen.

Blue Jacketsin osalta alkukausi on ollut huono. Joukkue on kerännyt 12 ottelusta ainoastaan kuusi pistettä. Voittoja tilille on kertynyt kolme, joista kaksi on tullut varsinaisella peliajalla.