Viikonloppuna Suomen NHL Global Series -otteluissa loistanut Mikko Rantanen vastasi entisen Liiga-kiekkoilija Siim Liivikin Wet Show -podcastissa fanien kysymyksiin mm. NHL:n pahimmasta vastustajasta.

Colorado Avalanchen tähtohyökkääjän valinnan kohdistumisessa Connor McDavidiin ei ole sinällään mitään yllättävää.

– Onneksi ei itse tarvii olla puolustaja, kun se tulee täydellä vauhdilla. Yrittää vaan itse pysyä etuperin luistelussa… ei pysy siltikään perässä, mutta ehkä voi vähän jotenkin estellä.

Rantanen muistuttaa yhdestä Edmonton Oilersin megatähden erityisominaisuudesta, joka ei kerää niin paljon huomiota osakseen.

– Se pelaa kovaa. Vaikka se ei ole isoin jätkä, niin kyllä se menee kaikkiin väleihin. Niin nopea ja sulava, että sitä on vaikea isojen pakkien saada kiinni ja liimattua laitaan. On kyllä hieno katsoa kun se pelaa, Rantanen kehaisee.