Karjala-turnaus päättyi sunnuntai-iltana, kun Suomi kukisti Ruotsin tiukassa kamppailussa maalein 4-1.

Ottelussa nähtiin viisi maalia, mutta loistavilla maalipaikoilla kamppailussa ei todellakaan mässäilty, kun molemmat joukkueet keskittyivät puolustamaan tarkasti.

Suomi johti ottelua ensimmäisen kerran avauserässä, kun Hannes Björninen laukoi kiekon komealla tavalla Ruotsin maalin yläkulmaan.

Leijonien johtoasema kesti aina toisen erän alkupuolella saakka, kunnes Max Friberg onnistui tasoittamaan pelin 1-1:een. Toisessa erässä ei muita osumia nähty.

Kolmannessa erässä Suomi karkasi puolestaan uudestaan johtoon, kun Marko Anttila antoi loistavan syötön Antti Suomelalla, eikä tämä erehtynyt paikassaan. Ottelun viimeiset osumat nähtiin puolestaan kamppailun loppupuolella, kun Anttila ja Eetu Liukas iskivät kiekon tyhjään maaliin.

Tällä kertaa komea voitto ei auttanut Leijonia, vaan joukkue jäi neljällä pisteellään Karjala-turnauksen jumboksi. Ruotsi nappasi puolestaan turnausvoiton, kun kolmesta ottelusta irtosi viisi pistettä. Kaikki neljä maata olivat siis yhden pisteen sisällä.

Mikäli haluat tutustua Karjala-turnauksen tuloksiin tarkemmin, niin se onnistuu täällä.

discovery+ sport 🇫🇮

@dplussportfi
Suomi voittaa! 🦁

Ruotsi kaatuu lopulta lukemin 4-1 ja Leijonat ottaa turnauksen viimeisestä ottelusta ensimmäisen voittonsa.

Videolta ottelun maalikooste, ottelukooste myöhemmin nähtävissä discovery+:sta!