Launtaina pelatussa jääkiekon II-divisioonan ottelussa IFK Lepplax-Kraft todistettiin todellisia poikkeuksellisia maalinmättötalkoita. Pedersöressä pelattu matsi päättyi kotijoukkueelle jatkoajan jälkeen maalein 11-10 tilanteiden ollessa tauoilla 2-5, 6-5 ja 10-10.

Närpiöläisvieras oli parhaimmillaan kolmen maalin johtoasemassa, isäntien pisin kaula oli päätöserän samainen kolmen osuman johto.

Ottelussa todistettiin peräti kolmea kypärätemppua. Niistä vastasivat ihmeellisen koitoksen tehokkain pelaaja, Kraftin Maris Dilevka (3+4), Lepplaxin Ville Rajala (3+3) ja Kraftin Jonas Wilson saldolla 3+1. Matsissa kaikkiaan peräti kahdeksan pelaajaa iski vähintään kolme pinnaa.

Pelaajista Rajalan nimi voi olla jollekin tuttu nimi. Hän kävi liigajäillä kaudella 2015-16 edustettuaan Sportia kolmessa matsissa (1+0). Mestiksessä hän on pelannut lähes 200 ottelua.

Hyökkääjän tämän kauden saldo on kymmenen pelin jälkeen 8+14.