Tappara on kerännyt torstain aikana sosiaalisessa mediassa paljon huomiota.

Tamperelaisseura hyödynsi fiksusti Keskisuomalaisen aiemmin julkaisemaa Gettomasan haastattelua, joka on ollut alkuviikon aikana yksi puhutuimmista aiheista.

Julkaisussaan Tappara mainosti illan Kärpät-ottelua siten, että Keskisuomalaisen haastattelun kysymyksiä ja vastauksia oli muokattu sen verran, että aiheeksi muuttui illan liigakamppailu.

Päivää. Onks tänään joku peli?

… Herranjumala, äijä! Ootsää tosissas?! Ihan sairas äijä. Okei. Onks tänään peli? Tänään on ensimmäinen kotipeli k u u k a u t e e n. Ja meillä on koko Suomen eniten mestaruuksia voittanu organisaatio, hallitseva mestari. Ja tuliterä Nokia Arena, Suomen isoin elämysareena. Vastustajaks tulee viä puolen Suomen Kärpät. Ja sit sää kysyt, että onks tänää joku peli! Siis Mikki, tääl on äijä ja kysyy, että onks tänää joku peli… Äijä! Huh. huh haloo. Tää lähtee ihan käsistä tää geitti… Tää on yks hauskin ja hämmentävin kysymys, mitä ikinä mulle on kukaan koskaan soittanut, äijä! Tapparan kirjoitti julkaisunsa alussa.

Voit lukea koko julkaisun alta.

Mikäli twiitti ei näy, niin näet sen täältä.