Pelipaitansa Winnipeg Jetsin kotiareena Canada Life Centren kattoon perjantain vastaisena yönä yhdessä Teppo Nummisen kanssa saanut Teemu Selänne paljastaa Ilta-Sanomien haastattelussa olleensa lähellä paluuta Jets-paitaan viimeiseksi NHL-kaudekseen 2013-14.

Selänteen mukaan paluusta Winnipegiin käytiin realistisia neuvotteluja.

– Ei se ihan kaukana ollut. Jos Anaheim ei olisi viimeiseksi vuodeksi luvannut minulle rehellistä mahdollisuutta, jota ei tosin oikeastaan sitten kyllä tullutkaan, tänne oli jo puheita. He olivat avosylin ottamassa minua tänne, mutta katsoin Anaheim-kortin ensin, Selänne paljastaa.

Selänne muistetaan kanadalaiskaupungissa kenties Jetsin seurahistorian rakastetuimpana pelaajana. Supertähti tehoili itsensä Jets-fanien sydämiin vuosien 1992 ja 1996 välisenä aikana ennen shokkisiirtoaan Anaheimiin.