Pelicans on solminut loppukauden kestävän pelaajasopimuksen puolustaja Ben Bloodin, 33, kanssa. Jenkki tuo pussinokkien puolustukseen kokoa ja kamppailuvoimaa 193-senttisellä ja yli satakiloisella varrellaan.

– Palaan Lahteen todella innoissani. Rakastan Suomea ja erityisesti tätä kaupunkia, jolla on ikuinen paikka sydämessäni. Suurin ero edelliseen visiittiini on siinä, että olen vanhempi, kokeneempi ja nykyisin myös perheellinen mies, Blood kertoo.

Viime kaudella Blood pelasi Itävallassa ICEHL:ssä. 43 ottelussa hän iski tehot 5+9=14.

Blood on voittanut urallaan kahdesti Liigan jäähykuninkuuden. ”Parhaalla” kaudellaan hän keräsi Ässissä 207 jäähyminuuttia. Pelicans mainostaakin Bloodin paluuta sloganilla: ”Maailman vaarallisin mies on taas täällä”.

Bloodilla on selvä näkemys siitä, mitä hän tuo Pelicansin joukkueeseen.

– Kovuutta ja fyysisyyttä erityisesti puolustuspäähän. Pyrin olemaan koko ajan vain oma itseni. Olen erittäin hyvässä kunnossa, mutta tarvitsen muutamia jääharjoituksia alle ennen ensimmäistä peliä