EHT-tauolla SHL-seura Brynäsistä JYPiin paluun tehnyt ja jyväskyläläisseuran kanssa samalla kevääseen 2025 ulottuvan sopimuksen tehnyt maalivahti Veini Vehviläinen on palannut Liigaan tähden elkein.

MM-kultamaalivahti torjui perjantain paluupelissään 38 torjuntaa johdattaen JYPin 1-4-vierasvoittoon KalPasta. Lauantaina huippuvahti jatkoi vahvoja otteitaan torjumalla joukkueelleen 4-0-voiton kotiottelussa HPK:ta vastaan. Vehviläinen pysäytti ottelussa 20 laukausta.

25-vuotias Vehviläinen on nyt avannut Liiga-kautensa upealla torjuntaprosentilla 98,3. Mies torjui alkukaudella Brynäsin maalilla viidessä pelissä. Tilastot SHL:stä olivat vaisut 4,15 ja 85,4%.

Vaisun alkukauden pelannut JYP on noussut kahdella peräkkäisellä voitollaan kolmen pisteen päähän viimeistä pudotuspelipaikkaa hallussaan pitävästä Jukureista, jolla tosin on kaksi ottelua jyväskyläläisiä vähemmän pelattuna.