Suomalaisjoukkueista Tappara ja Jukurit jatkavat CHL-kauttaan puolivälierissä. Tappara kaatoi pudotuspelien avauskierroksella sveitsiläisen HC Davosin yhteismaalein 3-2 ja Jukurit kukisti niin ikään sveitsiläisen HC Fribourg-Gottéronin maalein 3-2.

Tappara voitti joukkueiden välisen avauspelin 1-0 ja tiistaina pelattu toinen ottelu päättyi tasan 2-2. Tuossa ottelussa Tapparan maaleista vastasivat Valtteri Kemiläinen sekä Oskari Luoto. Davosin molemmat maalit iski Enzo Corvi.

Jukurien ja Fribourgin välinen avausottelu päättyi 1-1-tasapeliin. Toinen ottelu päättyi myös tasan ja eteni jatkoajalle, jonka päätteeksi Jukurit nappasi 2-1-voiton. Jatkoajan sankariksi nousi Jarkko Immonen. Jukurien varsinaisen peliajan maalin iski Patrik Puistola ja Fribourgilta osui Nathan Marchon.

Molemmat suomalaisjoukkueet saavat puolivälierissä vastaansa ruotsalaisjoukkueen. Tappara kohtaa Röglen ja Jukurit puolestaan Luulajan.