Patrik Laineen on ollut vaikeuksissa tällä kaudella. Tehoja ei ole tullut toivottuun tahtiin, ja hän loukkaantumiset ovat olleet jatkuva riesa.

Nykyisten vaikeuksien keskellä voi olla vaikeaa muistaa, että siitä ei ole kuin neljä vuotta, kun Laine oli koko kiekkomaailman huipulla. Hän iski viisi maalia yhdessä ottelussa St. Louis Bluesia vastaan. Laineen lisäksi vain neljä muuta pelaajaa on pystynyt samaan NHL:ssä koko 2000-luvun aikana.

Laineen superillalla oli myös yllättävä seuraus. Laine teki pastori Christopher Haleysta miljonäärin.

Haley oli osallistunut ruokakauppaketju Safeway Sobeysin arvontaan. Jos Jets-pelaaja tekee hattutempun, asiakkaiden kesken arvotaan 1000 dollarin lahjakortti. Neljällä maalilla summa on 100 000 dollaria ja viidellä miljoona dollaria.

Miljoonaa ei lätkäisty kerralla pastorin käteen. Haley saa vuosittain 20 vuoden ajan 50 000 dollarin maksun kauppaketjulta. Lisäksi hän sai palkinnot myös kolmesta ja neljästä maalista, eli 100 000 dollarin kertamaksun ja 1000 euron lahjakortin.

Miljonääripastorin ensimmäinen hankinta oli uudet silmälasit itselle ja vaimolle.