Tapparan ja Lukon torstain Liiga-ottelu jouduttiin perumaan viime hetkellä. Syynä oli Tapparan lukemattomat loukkaantumiset ja sairastumiset. Kirvesrinnat eivät olisi saanut kasaan vaadittua joukkuetta.

Ottelun peruminen herätti raivon kiekkofaneissa. Viime kaudella HIFK joutui antamaan Kärpille luovutusvoiton, kun seura ei saanut kasaan kokoonpanoa. JYP puolestaan joutui kutsumaan paljon pelaajia A-nuorista välttääkseen saman kohtalon.

Liigaa syytettiin sosiaalisessa mediassa Tapparan suosimisesta.

– Minkäs takia porkkanapöksyinen joukkue ei joudu haalimaan pelaajia Mestiksestä ja jämälokeroista? Onko säännöt samat joka joukkueelle? eräs fani kysyy.

– Mitä vittua? Muut joutuu pelaamaan mutta kun mouhoille iskee miesflunssa niin siirretään. Hiukan on taas eri säännöt, toinen fani päivittelee.

– Vitun mafia! Fifasta mallia, kolmas julistaa.

Liiga vastasi kritiikkiin jakamalla perumisen perustelut. Sääntöjä on muutettu viime kaudesta. Nyt jokainen joukkue nimeää kauden alussa 30, josta on oltava käytettävissä vähintään 15+1 (mv) pelaajaa kuhunkin otteluun. Mikäli pelaajamäärää ei loukkaantumisten tai sairastumisten takia saada otteluun nimettyä, ottelua siirretään.

Vili Laitinen

@ViliLaitinen82

Liiga

@smliiga
Torstain Tappara–Lukko joudutaan siirtämään myöhemmin pelattavaksi. Tapparan Liiga-joukkueessa on todettu sairastumisia, mikä estää joukkueen osallistumisen pelitoimintaan.

#Liiga #Tappara #Lukko
Minkäs takia porkkanapöksyinen joukkue ei joudu haalimaan pelaajia Mestiksestä ja jämälokeroista? Onko säännöt samat joka joukkueelle?