Jukurit tiedotti lauantai-iltana, että se ei jatka koeajalla joukkueessa olleen ruotsalaishyökkääjä Johan Harjun sopimusta.

36-vuotias Harju siirtyi Jukureihin lokakuun alussa loppukauden kattaneella sopimuksella, joka sisälsi kuukauden mittaisen koeajan. Sitä jatkettiin vielä myöhemmin kolmella viikolla. Harju ehti pelaamaan Liigassa 12 ottelua pistein 1+1 sekä CHL:ssä kolme ottelua tehoin 0+2.

Harju löysi itselleen nopeasti pelipaikan loppukauden ajaksi. Hän siirtyy monikansalliseen IceHL-sarjaan italialaisseura HC Pustertalin riveihin. Hän edusti seuraa myöskin viime kaudella ja iski tuolloin 49 runkosarjaotteluun tehopisteet 19+26=45 sekä kolmeen pudotuspeliin tehot 1+0.

Urallaan Harju on nähty myöskin KHL:ssä Jokerien riveissä kaudella 2014-15. Tuolloin hän kirjautti 26 peliin tehot 3+4. Lisäksi Harju on pelannut muun muassa Tampa Bay Lightningissa kymmenen NHL-ottelua (1+2) ja voittanut Ruotsin maajoukkueessa kaksi MM-pronssia.

Mikkelin Jukurit

@MikkelinJukurit
Tack Johan!

Jukurit ei jatka hyökkääjä Johan Harjun sopimusta. Jukurit haluaa kiittää Johania ajasta Mikkelissä ja toivottaa tsemppiä tulemaan!

#Jukurit #OmienPuolesta #Liiga