Dallas Stars nappasi viime yönä 4-1 voiton St. Louis Bluesista. Dallasin kovin työmies voitossa oli yhden maalin iskenyt suomalaispuolustaja Miro Heiskanen.

Viime aikoina Dallasilla on ollut isoja haasteita puolustuspelinsä kanssa. Valmennus päätti ratkaista ongelman kuormittamalla Heiskasta. Ensimmäisessä erässä hänet laitettiin jäälle joka toiseen vaihtoon, ja hän kellotti peliaikaa 9:44.

Toisessa ja kolmannessa erässä Heiskasen peliaika tippui tavanomaisempiin lukemiin. Hänen jääaikansa koko ottelussa oli 26:03.

Heiskasen hurja työmäärä sai palkinnon viimeisillä hetkillä, kun hän pääsi nakkaamaan kiekon tyhjiin. Vaikka kyseessä olikin vain tyhjiin tehty osuma, oli se vaikuttava suoritus. Heiskanen sai kiekon oman alueensa kulmassa ja hän heitti sen välittömästi kohti vastujan maalia hetkeäkään tähtäämättä ja vaikka hänen ympärillään oli useita Blues-pelaajia.

Kauden 20 ottelussa Heiskanen on nyt nakuttanut tehot 3+13=16.

Hockey Daily 365 l NHL Highlights

@HockeyDaily365
I'd say it's fairly impressive that Miro Heiskanen hit the empty net from the position he did

#TexasHockey