Yhdysvaltojen junnukiekossa on nähty poikkeuksellisen raakaa kaukaloväkivaltaa. Järkyttävä tapaus tapahtui lukioiden välisessä JV-liigassa.

Järkyttävä tilanne lähti liikkeelle, kun toisen joukkueen puolustaja kaatui vastustajan mailaan pitkän alivoimaurakoinnin päätteeksi. Aiemmin sama puolustaja oli pelannut aikaa, ja ilmeisesti tämä sai vastustajan kupin menemään totaalisesti nurin.

Vastustaja potki toistuvasti maassa makaavaa puolustajaa luistimella päähän. Järkyttävä väkivalta loppui vasta, kun oma joukkuekaveri luisteli vauhdilla tilanteeseen ja työnsi pahoinpitelijän voimalla laitaan.

Uhri selvisi hyökkäyksestä onneksi ilman vakavampia vammoja. Tilanteesta on tehty rikosilmoitus poliisille.

Voit katsoa järkyttävän tapauksen alta.

On The Bench

@onthebenchcrew
THIS IS DISTURBING!!!