Pelicansin hankkima pakkijärkäle Ben Blood palaa kaukaloon perjantaina, kun puolustajan uusvanha seura isännöi Lahdessa kärkipään matsissa Kärppiä.

Liigassa myös Tapparan ja Ässien värejä kantanut puolustaja ei ole pelannut tällä kaudella missään. Viime kaudella Blood pelasi ICEHL:ää itävaltalaisessa Graz99ers-joukkueessa.

– Olen innoissani päästessäni kaukaloon. Viimeksi Lahdessa olin Tapparassa, mutta pelini sujui hyvin. Pelasin fyysisesti, annoin pari hyvää taklauksta ja pelasin hyvää puolustuspeliä. Odotan innolla, että pääsen tekemään sitä samaa Pelicansissa, lahtelaisväreihin yli viiden ja puolen vuoden tauon jälkeen pelaava jenkkipakki sanoi joukkueen YouTube-kanavalla.

– Aion pelata kovaa, fyysisesti, sitkeästi ja vahvasti. Aion puolustaa ja pitää huolen siitä, että oma maali pysyy puhtaana.

– Kärpät pelaa kovaa. Tulee varmasti hieno taisto.

Kevään 2019 pronssimitalisti on pelannut liigajäillä 272 runkosarjan pelissä pistein 15+47=62, 30 pudotuspeliottelun saldo on 1+1=2. Jäähyminuutteja on kertynyt runkosarjassa hurjat 611 ja pudotuepeleissäkin 26 minuuttia.

Liigakiekko perjantaina:
HIFK-Tappara 18.30
JYP-KooKoo 18.30
KalPa-TPS 18.30
Lukko-Ilves 18.30
Pelicans-Kärpät 18.30
SaiPa-Jukurit 18.30

LUE MYÖS:
Liigan kohutapaukselle uusia piirteitä – KalPa valitti pelikiellosta: ”Koemme, että kurinpitopäätös ei ole syntynyt meille tärkeitä periaatteita noudattaen”