Patrik Laine pelasi viime yönä ensimmäisen ottelunsa toivuttuaan nilkkavammastaan. Kyseessä oli myös hänen toinen ottelunsa Winnipegissä sen jälkeen, kun hänet kaupattiin sieltä pois.

Laineen ottelu lähti heti tehokkaasti liikkeelle. Erää oli kulunut alle seitsemän minuuttia, kun hän sai erinomaisen poikkisyötön Johnny Gaudreaulta ja sivalsi kiekon ranteella etuyläkulmaan.

Maaliverkot heiluivat Laineen toimesta uudestaan toisen erän alussa. Ketjukaverit petasivat kiekoon Laineelle vapaaseen paikkaan, ja jälleen rannelaukaus lähetti kiekon komeasti maalin kattoon.

Ottelun viimeisillä hetkillä Laine oli senttien päässä hattutempusta. Hän yritti laittaa kiekkoa tyhjiin omalta alueeltaan, mutta yritys osui tolppaan.

Ottelu päättyi Columbus Blue Jacketsin 4-1 voittoon Winnipegistä. Laine on pelannut nyt tällä kaudella yhdeksän ottelua tehoin. 4+2=6.