Carolina Hurricanes haki Los Angeles Kingsistä 4-2-vierasvoiton Suomen aikaa sunnuntain vastaisena yönä.

Hurricanesin kolmannen maalin ja samalla voittomaalin iski upean kuvion päätteeksi Sebastian Aho. Joukkueen koko ykkösketju osallistui kyseiseen maaliin: ensin Seth Jarvis toi kiekon hyökkäysalueelle ja tarjoili sen Martin Necasille. Tämä löi jarrut pohjaan ja passasi kiekon maalin edustalle, johon Aho oli noussut. Suomalaistähti nappasi kiekon rystyllä haltuun ja sijoitti sen kämmeneltä verkon perukoille.

Kyseisen maalin myötä Aholla on nyt kasassa 192 täysosumaa NHL:ssä. Samalla hän nousi Hurricanesin ja sen edeltäjä Hartford Whalersin historian maalipörssissä jaetulle kahdeksannelle sijalle Pat Verbeekin kanssa. Seurahistorian kärkipaikkaan Aholla on vielä etäisyyttä, nimittäin Ron Francis iski seurassa aikanaan 382 maalia.

Aho on iskenyt kuluvan kauden 25 otteluun tehopisteet 10+16=26.

Näet Ahon maalin alta tai täältä.

x - Carolina Hurricanes

@Canes
You knew Seabass was going to score 😏