Miro Heiskanen oli viime yönä hurjassa vireessä NHL:ssä. Hän sivalsi kaksi maalia, kun Dallas Stars voitti Ottawa Senatorsin jatkoajalla maalein 4-3.

Heiskanen iski maalinsa peräkkäin ensimmäisessä erässä. Ensimmäisen hän sivalsi ranteella aloitusvoiton jälkeen. Toisessa maalissa Heiskanen nousi rohkeasti hyökkäyksen kärkeen ja iski kiekon sisään pienestä kulmasta ja lähietäisyydeltä.

Heiskasen maalit syntyivät vain minuutin ja 48 sekunnin sisällä toisistaan. Kukaan puolustaja ei ole iskenyt Dallasissa kahta maalia nopeammin 21 vuoteen. Parempaan pystyi viimeksi Sergei Zubov, joka paukutti kaksi maalia 57 sekunnissa vuonna 2001. Zubovin aika on myös Dallasin seuraennätys. Heiskasen maalit ovat listalla viidentenä.

Alkukausi on sujunut Heiskaselta vahvasti. Hän on iskenyt 24 ottelussa tehot 5+16=21.