Suomen miesten jääkiekkomaajoukkueen kausi jatkuu tällä viikolla, kun Sveitsin EHT-turnaus järjestetään ensimmäistä kertaa koskaan.

Leijonat kohtaa 15.-18. joulukuuta järjestettävässä turnauksessa isäntämaan lisäksi Tshekin ja Ruotsin. Otteluiden pelipäivät ovat torstai, lauantai ja sunnuntai. Torstain Suomi-Tshekki-ottelu pelataan Helsingissä.

Tällä kaudella EHT-otteluiden televisioinnista vastaa Discovery. Leijonien pelit näkyvät suorina lähetyksinä TV5:lta sekä maksullisen discovery+ -suoratoistopalvelun kautta, josta näet myös kaikki muut ottelut.

Leijonien ottelut selostaa Oskari Saari ja kommentaattorina toimii Antti-Jussi Niemi. Muissa kamppailuissa äänessä on Juhavaltteri Salminen. Asiantuntijoina nähdään Tuomas Grönman ja Tommi Santala. Studiota juontaa Juhani Henriksson.

Voit tutustua kaikkien maiden kokoonpanoihin ja otteluohjelmaan täällä.

Pvm Ottelu Klo
09.02.2023 SveitsiSUISuomiFIN 21:15
11.02.2023 SuomiFINTshekkiCZE 13:00
12.02.2023 RuotsiSWESuomiFIN 17:00