Suomen miesten jääkiekkomaajoukkueen kausi jatkuu tällä viikolla, kun Sveitsin EHT-turnaus järjestetään ensimmäistä kertaa koskaan.

Leijonat kohtaa 15.-18. joulukuuta järjestettävässä turnauksessa isäntämaan lisäksi Tshekin ja Ruotsin. Otteluiden pelipäivät ovat torstai, lauantai ja sunnuntai. Torstain Suomi-Tshekki-ottelu pelataan Helsingissä.

Tällä kaudella EHT-otteluiden televisioinnista vastaa Discovery. Leijonien pelit näkyvät suorina lähetyksinä TV5:lta sekä maksullisen discovery+ -suoratoistopalvelun kautta, josta näet myös kaikki muut ottelut.

Leijonien ottelut selostaa Oskari Saari ja kommentaattorina toimii Antti-Jussi Niemi. Muissa kamppailuissa äänessä on Juhavaltteri Salminen. Asiantuntijoina nähdään Tuomas Grönman ja Tommi Santala. Studiota juontaa Juhani Henriksson.

Voit tutustua kaikkien maiden kokoonpanoihin ja otteluohjelmaan täällä.

PvmOtteluKlo
04.05.2023TshekkiCZESuomiFIN20:00
06.05.2023SveitsiSUISuomiFIN16:00
07.05.2023SuomiFINRuotsiSWE16:00