NHL-asiantuntija Ismo Lehkonen kommentoi tuoreimmassa Kalju Corner -podcastin jaksossa siirtonappulaksi joutuneen Jesse Puljujärven asemaa.

Lehkonen uskoo Puljujärven löytävän vielä paikkansa NHL:ssä, kunhan mies pääsee ensin pois Edmonton Oilersista.

– Uskallan väittää, että näkisin ”Puljun” vielä hyvässä ympäristössä hyvänä NHL-pelaajana. Sillä on kuitenkin kaikki työkalut: kokoa, käsiä, laukaisuvoimaakin mun mielestä, vaikka kaikki nyt puhuukin, ettei se kuti lähde. Voisiko tässä olla, että maisemanvaihdoksen myötä nähtäisiin ihan eri Pulju? Mä luotan ja toivon kaikilla sielun voimillani, että se menisi juuri näin, Lehkonen arvioi.

Lehkosen arvion mukaan Puljujärvi ei ole saanut tarpeeksi ammatillista taustatukea lähipiiristään.

– Näkisin, että aikuiset ihmiset ja ihmissuhdeverkosto, joka sen ympärillä on operoinut, ei ole oikealla tavalla pystynyt mentoroimaan Puljua oikealla tielle ja löytämään ne keinot. Se olisi oikeasti tarvinnut aikuisen ihmisen siihen kylkeen auttamaan tämän karikon ja suon läpi, mikä sillä on nyt tarvottavana. Pulju on mun mielestä jätetty vähän yksin ongelmiensa kanssa, Lehkonen kritisoi.

Tuorein Kalju Cornerin jakso kuunneltavissa kokonaisuudessaan täältä.