Kajaanin Hokki pääsi jääkiekon Mestiksen joululomille voitto hyppysissään, kun se kaatoi lauantaina rovaniemeläisen RoKin jatkoajalla maalein 5-4. Tiukan ottelun kenties komeimmasta suorituksesta vastasi Hokin Tuomas Komulainen.

Vasta neljännen maalinsa, mutta jo 23:nnen tehopisteensä iskenyt kultakypärä iski kiekon avauserässä maaliin täysin poikkeuksellisella tavalla – suoraan aloituksesta.

Mestiksen Twitter-tililläkin hämmästeltiin maalia.

Mestis

@Mestis
🚨 Tuomas Komulainen lataa suoraan aloituksesta kiekon maaliin ‼️ 😮 @KajaaninHokki

#Mestis #SuomenViihdyttävintäLätkää

📺 @CMoreSportFi

Mestis jäi lauantain pelien myötä joulutauolle, ja seuraavat ottelut pelataan vasta 28. joulukuuta. Sarjakärkenä viilettää peräti kymmenen pisteen erolla K-Espoo ennen Ketterää ja K-Vantaanta. Toisesta päästä löytyy viisi pinnaa toiseksi viimeistä paikkaa perässä oleva latvialaisvieras HK Zemgale.