Florida Panthers sai torstaiyönä kaivatun lenkin takaisin kokoonpanoon, kun suomalaissentteri Anton Lundell palasi NHL:ssä kaukaloon kolmen viikon tauon jälkeen. Pelaaja oli monessa esillä New Jersey Devils -pelissä, joka päättyi 2-4-tappioon.

Reilut 14 minuuttia pelannut suomalainen syötti Eetu Luostarisen maalin ja ajautui täysin yllättäen kevyeen tappeluun maanmies Erik Haulan kanssa.

– Minusta tuntui hyvältä, sivussa oleminen on ollut pitkä ja vaikea aika. Se on pitänyt sisällään paljon kuntoutusta, olen vain yrittänyt saada itseni takaisin peleille mahdollisimman pian, Lundell luetteli Panthersin verkkosivuilla.

– Olen onnellinen siitä, että pääsin liittymään joukkueeseen, ja että sain tuoda positiivista energiaa ja maalipaikkoja.

Luotsi Paul Mauricen mukaan Lundellin ketju, jossa laidoilla pelasivat Sam Reinhart ja Luostarinen, oli todella hyvä.

– Anton ei vammansa vuoksi pystynyt tekemään juurikaan töitä parantumisjaksolla. Hänkin oli todella hyvä. Aloituksista olin huolissani, mutta nekään eivät koituneet ongelmaksi.

Lundell otti aloituksia kelvollisesti 57 prosentin tarkkuudella.

Pantteripaidat pelaavat vielä ennen jouluhuilia yhden matsin. Joukkue kohtaa jouluaattoyönä NY Islandersin kello 2.30 alkaen.