Pelicans on ilahduttanut fanejaan jouluaattona. Seura on solminut kaksivuotisen jatkosopimuksen maalivahti Jasper Patrikaisen, 22, kanssa.

Patrikainen on saanut tällä kaudella paljon vastuuta Pelicansin maalilla etenkin, kun Patrik Bartosak oli sairaslomalla. Pelicasin oma kasvatti on pelannut tällä kaudella 17 ottelua torjuntaprosentilla 92,0.

– Oma ykkösprioriteettini on ollut koko ajan se, että haluan jäädä Lahteen. Täällä on tutut koutsit ja muutoinkin tuttu organisaatio, jossa olen viihtynyt todella hyvin. Vielä kun tarjous kohtasi omat odotukset, päätös oli todella helppo, Patrikainen kommentoi.

– Loistava juttu, että saimme pidettyä oman kasvatin ja kovan tason maalivahdin Lahdessa. Jasse on noussut tällä kaudella Liigan kärkivahdiksi. Tulevaisuudessa hän kolkuttelee varmasti myös maajoukkueen portteja. Tärkeä kiinnitys myös jatkuvuuden kannalta, kommentoi Pelicansin päävalmentaja Tommi Niemelä.