Sveitsi on julkaissut joukkueensa jääkiekon alle 20-vuotiaiden MM-kisoihin.

Suomen kanssa samassa lohkossa pelaava Sveitsi lähtee turnaukseen 13 hyökkääjän, kahdeksan puolustajan ja kolmen maalivahdin voimin.

Sveitsi kohtaa heti MM-kisojen avausottelussaan Nuoret Leijonat. Kamppailu alkaa tapaninpäivänä kello 18.00. Voit tutustua lohkoihin ja otteluohjelmaan tarkemmin täällä.

Sveitsin MM-joukkue:

Maalivahdit (3)Alessio Beglieri (Mississauga Steelheads / OHL), Mathieu Croce (HC Davos), Kevin Pasche (Omaha Lancers / USHL)

Puolustajat (8)Lian Bichsel (Leksands IF / SWE), Vincent Despont (Saint John Sea Dogs / QMJHL), Luca Deussen (EHC Kloten), Rodwin Dionicio (Niagara IceDogs / OHL), Nick Meile (SC Bern), Dario Sidler (Lausanne HC), Maximilian Streule (Blainville-Boisbriand Armada / QMJHL), Brian Zanetti (Peterborough Petes / OHL) 

Hyökkääjät (13)Mats Alge (SCRJ Lakers), Nicolas Baechler (GCK/ZSC Lions), Attilio Biasca (Halifax Mooseheads / OHL), Lorenzo Canonica (Shawinigan Cataractes / QMJHL), Jeremy Jabola (SC Bern), Tim Muggli (EV Zug), Miles Müller (Moncton Wildcats / QMJHL), Nicolas Perrenoud (Lausanne HC), Mischa Ramel (EHC Kloten), Liekit Reichle (GCK/ZSC Lions), Louis Robin (Val-d’Or Foreurs / QMJHL), Jonas Taibel (Moncton Wildcats / QMJHL), Livio Truog (GCK/ZSC Lions)