Pelicans on tehnyt jatkosopimukset hyökkääjä Miika Roineen sekä puolustaja Toni Utusen kanssa. Roineen jatkosopimus on kaksivuotinen, kun taas Utusen jatkopahvi kattaa ensi kauden.

31-vuotias Roine on pelannut Pelicansissa viidellä eri kaudella. Joukkueen kapteeniksi täksi kaudeksi nimetty Roine on viimeistellyt kuluvan kauden 31 otteluun tehopisteet 4+12=16. Liigassa myöskin Jukureita ja JYPiä edustanut Roine on pelannut Liiga-urallaan 451 runkosarjaottelua (79+127=206) sekä 17 pudotuspeliä (0+3).

– ”Roisto” on luottojätkä ja iso palanen joukkuetta. Erittäin tärkeä kiinnitys ennen kaikkea jatkuvuuden kannalta. Johtavana pelaajana hän tuo vaatimustason jokaiseen arkipäivään, kommentoi Pelicansin päävalmentaja Tommi Niemelä seuran tiedotteessa.

22-vuotiaalla Utusella on käynnissä toinen kausi Pelicansissa. Hän toimii parhaillaan ensimmäistä kauttaan Pelicansin varakapteenina. Utunen on tehnyt kauden 21 otteluun pisteet 1+5. Liigassa hän on edustanut myös Tapparaa ja pelannut kaikkiaan 218 runkosarjaottelua (8+21=29) sekä 23 pudotuspeliä (1+0).

– Myös ”Utun” kiinnitys on tärkeä asia toiminnan jatkuvuuden kannalta. Todella hyvä homma, että useampi runkopelaaja jatkaa täällä myös ensi kaudella. Utu tuli nuorena kaverina Lahteen ottamaan seuraavaa askelta Liigan vakiopelaajaksi. Nyt se askel on otettu ja seuraavaksi tähtäin osoittaa kohti kansainvälisiä kaukaloita, Niemelä toteaa.

Lahden Pelicans

@PelicansFi
Mitä mainiointa tapaninpäivää 🔥💪

Joulutauolta tositoimiin palaava Pelicans on solminut kaksi tärkeää jatkosopimusta!

✍️TIEDOTE: bit.ly/3BLfqAN

🚨MUISTUTUS: Pelicans – Ässät tänään kello 18.30 Isku Areenassa!

#PelicansFi #Liiga #Roisto #Utunen