Itävaltalainen Black Wings Linz kertoi nettisivuillaan taannoin, että joukkue ja suomalaisvahti Rasmus Tirronen ovat tehneet kauden 2024-25 loppuun asti kattavan jatkodiilin.

Suomalaismolari pelaa ICEHL:ssä toista, mutta Linzissä ensimmäistä kautta. Viime kaudella hän edusti unkarilaista Fehervar AV19 -joukkuetta. Tällä kaudella vastuuta on irronnut puolestaan Linzin väreissä 17 pelissä torjuntaprosentin ollessa komea 91,9.

Pelaaja on tiedotteen mukaan tehnyt vaikutuksen prosenteillaan ja samalla hän on pelannut itsensä linziläisten sydämiin upeilla torjunnoilla.

– Olen erittäin iloinen voidessani jäädä tänne. Organisaatio on pitänyt minusta täydellistä huolta ensimmäisestä päivästä alkaen. Ja olemme saaneet nauttia monista hienoista hetkistä jäällä – mutta meillä on vielä paljon suunnitelmia toteutettavaksi, Tirronen mietti.

– Olemme oikeilla jäljillä, ja haluamme myös perheeni kanssa jatkossakin olla mukana tässä. Tunnelma pukuhuoneessa on mahtava, faneja, henkilökuntaa ja kaupunkiakin kehunut suomalainen sanoi lisäten, että jatkosopimuksen tekeminen oli helppo päätös.

Tirrosen edustama porukka on 13 joukkueen sarjassa viidentenä.