Philadelphia Flyersin suomalaispuolustaja Rasmus Ristolainen vieraili aiemmin joulukuun aikana Liiga without a map Podcastissa.

Ristolainen on syntynyt Turussa ja hän on TPS:n kasvatti. Hän on pelannut TPS:n riveissä urallaan 95 Liiga-ottelua ennen NHL:ään siirtymistään. Sen vuoksi Ristolaiselta kysyttiinkin, mihin Liiga-seuraan hän voisi siirtyä, jos TPS:ää ei saisi valita. Vastaus tuli kuin apteekin hyllyltä: HIFK.

– Jos Tepsi pitäisi laskea pois, niin sitten olisi ainoa ja yksi vaihtoehto, ja se olisi HIFK. Mua ainakin kiehtoo kaikki se vanhan liiton HIFK-meininki, se historia, kaikki pelaajat ketä siellä on ollut, se meininki, fiilis ja punainen petopaita, Ristolainen perusteli.

Muissa Liiga-seuroissa Ristolainen ei itseään näkisi.

– TPS:ssä haluaisin aina voittaa kannun ja nostaa sitä Turussa tottakai, mutta seuraavana tulisi sitten HIFK. Jos niitä kumpaakaan ei olisi, niin en pelaisi yhdessäkään joukkueessa. Ei lähde eikä sytytä. Että sitten mieluummin vaikka TUTOon.

Voit kuunnella jakson kokonaisuudessaan täältä.