Columbus Blue Jackets kamppailee useiden loukkaantumisten ja sairastapausten kanssa. Seuran GM Jarmo Kekäläinen tiedotti keskiviikkona, että hyökkääjä Emil Bemström on kutsuttu AHL:stä hätäapuna NHL:n puolelle.

The Athletic -sivuston toimittajan Aaron Porzlinen mukaan entinen Bemström paikkaa kipeänä olevaa Patrik Lainetta. Suomalaishyökkääjä joutui aiemmin tällä viikolla NHL:n koronaprotokollaan.

23-vuotias Bemström on tehnyt tällä kaudella hurjaa jälkeä AHL:ssä. HIFK:ta kaudella 2020-21 edustanut ruotsalainen on takonut 21 AHL-ottelussa 14 maalia ja 31 tehopistettä. Hän on tehnyt NHL:n puolella seitsemässä ottelussa tehopisteet 2+2.

Kekäläinen tiedotti samalla, että kolme ottelua sivussa ollut Cole Sillinger on otettu pois loukkaantuneiden listalta (IR).

Aaron Portzline

@Aportzline
Emil Bemstrom's "emergency" recall explained:

#CBJ Patrik Laine is ill.