Jukurit vahvistuu kovan luokan hyökkääjällä.

Mikkeliläisseura tiedottaa verkkosivuillaan, että se on tehnyt loppukauden mittaisen lainasopimuksen hyökkääjä Liam Kirkin kanssa. 22-vuotias Iso-Britannian maajoukkuehyökkääjä saapuu Jukureihin NHL-seura Arizona Coyotesin organisaatiosta.

Tällä kaudella Kirk on esiintynyt ECHL:ssä Atlanta Gladiatorsin riveissä 15 ottelussa tehopistein 5+6=11. NHL:ssä hyökkääjä ei ole pelannut minuuttiakaan.

– Kun tilaisuus hankkia hyökkääjä Mikkeliin tuli uudelleen eteen, oli se käytettävä. Liamin perässä oli useat Euroopan huippuseurat, joten on mahtavaa, että hän valitsi meidät. Jukurit saa Liamista monipuolisen hyökkääjän, joka voi pelata keskellä ja laidassa. Ennen kaikkea hän on luontainen maalintekijä, Jukurien kehityspäällikkö Mikko Hakkarainen kertoo seuran tiedotteessa.

Kirk nousi kiekkoihmisten tietoisuuteen kevään 2021 MM-kisoissa, jolloin hän voitti turnauksen maalikuninkuuden. Hyökkääjä valittiin myös MM-kisojen tähdistöön.