Suomen alle 20-vuotiaiden maajoukkue otti torstaina todella tärkeän voiton MM-kisoissa, kun Latvia kaatui lukemin 3-0.

Yllättävän tiukassa ottelussa Nuoret Leijonat ei päässyt missään vaiheessa helpolla, vaan Latvia hallitsi ottelua välillä pitkiäkin aikoja. Kahdesti joukkue osui myös Suomen maalin tolppaan.

Nuoret Leijonat saa kiittää voitostaan erityisesti maalivahti Jani Lampista, joka pelasi loistavan pelin. Kiekko-Espoota seuratasolla edustava maalivahti joutui koville varsinkin kolmannessa erässä, muttei päästänyt mitään sisään.

Suomen maaleista ottelussa vastasivat Jani Nyman, Niko Huuhtanen ja Konsta Kapanen.

Voiton myötä Nuoret Leijonat on ainakin toistaiseksi lohkon kärjessä, kun kolmen ottelun jälkeen kasassa on seitsemän pistettä. Suomella on yhä mahdollisuudet myös lohkovoittoon. Lohkon päätöspeli on vuorossa 31. joulukuuta. Näet lohkotilanteen ja otteluohjelman täältä.