Nashville Predatorsista Seattle Krakeniin siirtolistan kautta joulukuun 12. päivä siirtynyt Eeli Tolvanen pääsi pitkän odotuksen jälkeen uuden seuransa pelaavaan kokoonpanoon maanantain vastaisena yönä joukkueen 4-1-voittopelissä New York Islandersia vastaan.

Tolvanen esitteli välittömästi tavaramerkkiään, tulista laukausta ja pommitti Aatu Rädyn jäähyn aikana Krakenin 2-1-voittomaalin. 12.53 minuuttia peliaikaa saanut ja myös Krakenin kolmatta maalia vahvasti rakentamassa ollut Tolvanen pelasi ottelussa Yanni Gourden ja Oliver Björkstrandin vierellä kolmosketjussa. Nyrkin muista jäsenistä Björkstrand syötti kaksi maalia, Gourde viimeisteli yhden.

Tolvanen pelasi Nashville Predatorsin riveissä alkukaudesta 13 ottelua tehoin 2+2=4.

NHL

@NHL
Eeli Tolvanen picks up his first as a member of the @SeattleKraken with this huge shot! 🦑

🇺🇸: @ESPN ➡️ spr.ly/60123P6s4
🇨🇦: @Sportsnet ➡️ spr.ly/60153P6s7 #NHLonSN