Jukurit on julkaissut kaksi merkittävää pelaajasopimusta.

Mikkeliläisseura tiedottaa verkkosivuillaan, että joukkueen riveissä jatkavat myös ensi kaudella puolustajat Linus Nässen ja Oliver Larsen. Molemmat pelaajat ovat Jukurien luottopuolustajia.

– Linus ja Oliver ovat jo osoittaneet kuuluvansa Liigan kärkipuolustajiin, ja useat Liiga-seurat olivat heidän perässään. He kuitenkin kokevat, että Jukurit on heille paras paikka kehittyä entistä paremmiksi.

– Heistä on tullut tärkeä osa joukkueen runkoa, ja kaksikolle on luvassa isoa roolia myös ensi kaudella. Molemmat tulevat varmasti kehittymään tämän loppukauden sekä kesän aikana, joten ensi kaudella heiltä odotetaan vielä enemmän, Jukurien kehityspäällikkö Mikko Hakkarainen kommentoi seuran tiedotteessa.

Tällä kaudella Nässen on esiintynyt 36 ottelussa tehopistein 3+13=16. Larsen on puolestaan summannut 24 ottelussa tehopisteet 1+12=13.