New York Rangers nappasi 5-3-voiton Carolina Hurricanesista Suomen aikaa keskiviikon vastaisena yönä. Rangers on napannut nyt kymmenen voittoa edellisestä 13 ottelustaan ja katkaisi viime yön voitollaan Hurricanesin hurjan 11 ottelun voittoputken ja 17 ottelun pisteputken.

Rangersin tehomiehiä ottelussa olivat pisteet 1+1 mieheen keränneet Mika Zibanejad, Filip Chytil, Jacob Trouba sekä K’Andre Miller. Myöskin Kaapo Kakko pääsi ottelussa pisteille saalistaen syöttöpisteen Millerin iskemään voittomaaliin päätöserässä.

Kovaan vireeseen päässyt Kakko valittiin myöskin ottelun kolmostähdeksi. Hän on kasannut viimeiseen 12 peliin pisteet 5+5=10. Hän saavutti myöskin viime kauden pistemääränsä, nimittäin nyt hänellä on kasassa tällä kaudella 39 otteluun tehopisteet 9+9=18. Viime kaudella Kakko viimeisteli tehot 7+11=18.

NHL-uransa ennätyspisteet Kakko teki debyyttikaudellaan, jolloin syntyivät tehot 10+13=23. Tuohon Kakolla ei ole enää paljoa matkaa. Nykytahdillaan Kakko saalistaisi runkosarjassa 38 tehopistettä.

Näet Kakon syöttämän maalin alta tai täältä.

Nathan “Grav"

@NathanGraviteh
say it with me…

ANOTHA KAAPO KAKKO POINT #NYR