Ruotsissa pelattavissa alle 18-vuotiaiden tyttöjen MM-kisoissa on käynnissä paraikaa pudotuspelivaihe. Se alkoi torstaina Ruotsin ja Slovakian puolivälieräkohtaamisella, joka meni ensiksi mainitulle selvin numeroin 6-1.

Karusta tappiosta huolimatta myös Slovakian leiriin, ja etenkin sen Nela Lopusanovalle on annettava kunniaa. Turnauksen pistepörssin kärjessä maansa pelin taukoamisen jälkeen keikkunyt pelaaja veivasi Slovakian 1-1-tilanteeseen avauserässä upealla ilmaveivimaalilla.

Kansainvälinen Jääkiekkoliitto IIHF hehkutti osumaa Twitter-tilillään.

MICHIGANNNNNNN🔥🇸🇰

Of course it had to be Nela Lopusanova!

@HockeySlovakia #U18WomensWorlds

Maali oli slovakialaislaiturille turnauksen seitsemäs ja piste 11:s.

Ruotsi pelaa viikonloppuna turnauksen mitaliotteluissa ja Slovakia viidennestä sijasta.