Viaplayn palveluun on tulossa muutoksia. Yhtiö kertoi viestinsä otsikossa, että palvelun hintaa ollaan nostamassa. Otsikko oli kuitenkin virheellinen, eikä hintaa nosteta.

Sen sijaan Viaplay pyrkii rajoittamaan tunnusten jakamista.

– Tulemme rajoittamaan streamien määrää niin, että samaa live-urheilutapahtumaa voi jatkossa seurata samanaikaisesti vain yhdeltä laitteelta kerrallaan. Et esimerkiksi voi enää katsoa samaa Valioliigan ottelua useammalla kuin yhdellä (1) laitteella. Voit kuitenkin silti katsoa esim. kahta eri Valioliihan ottelua kahdella (2) eri laitteella samanaikaisesti. Muutos toteutetaan helmi-maaliskuun aikana, Viaplay kertoo.

Muutos on varsin pieni, mutta se sai silti monet urheilufanit takajaloilleen sosiaalisessa mediassa.

– Laitoitte sähköpostia, Viaplay. Jos otsikko kertoo, että nostatte hintaa jälleen, niin oletan tekstin kertovan paljonko uusi hinta tulee olemaan. Jäikö viestin kirjoitus kesken? Hinnan lisäksi kiinnostaa mihin korotus perustuu, eräs fani ihmettelee.

– Naurettavaa pelleilyä, Viaplay. Eli samassa taloudessa asuvat henkilöt eivät voi enää katsoa samaa lähetystä, jos toinen on kotona ja toinen vaikkapa työreissussa? Ei taida teilläkään mennä liian hyvin, toinen lataa.

– Tää on kyl helvetin huono uutinen!! Ahneudella ei oo rajaa.

– Hävetkää saatanan varkaat.

Heidi-Elisa

@haidielisa
Naurettavaa pelleilyä @Viaplay_FI
Eli samassa taloudessa asuvat henkilöt eivät voi enää katsoa samaa lähetystä, jos toinen on kotona ja toinen vaikkapa työreissussa?
Ei taida teilläkään mennä liian hyvin.
#killme #viaplayfi