Lauantai-illan Liiga-ottelu HPK:n ja Tapparan välillä päättyi Tapparan jatkoaikavoittoon lukemin 4-3 Hämeenlinnassa. Ottelun jälkeen valokeilaan nousi lehdistötilaisuus, jossa molempien joukkueiden päävalmentajat kuittailivat pelin tapahtumista otteluvalvojalle.

HPK:n Jarno Pikkarainen nosti aluksi esiin tilanteen, josta Tapparalle jätettiin jäähy viheltämättä. Otteluvalvoja ei aluksi ymmärtänyt, mitä tilannetta Pikkarainen tarkoitti, joten HPK-luotsi naurahti tämän suuntaan.

– Sun pitäis tietää. Otteluvalvoja ei tiedä. Sä olit varmaan nakkijonossa silloin.

Kun otteluvalvoja ymmärsi, mistä tilanteesta oli kyse, hän perusteli sen Pikkaraiselle. Tämän jälkeen olikin Tapparan Jussi Tapolan vuoro avata suunsa.

– Päästään 75-25-tilanteeseen, niin (Petteri) Puhakkaa rikottiin ensimmäisessä erässä selvästä läpiajosta alakäteen. Kyllä se ihan suoraan alakäteen osui, Tapola sanoi samalla, kun Pikkarainen repesi nauruun.

Sen jälkeen Pikkarainen vei keskustelun yllättäen yleisurheilun puolelle.

– Hei käydääs se (Pekka) Päivärinnan tapaus seitenkaks. Jumalauta sitä tönittiin hei, ihan oikeesti.

Tapola nosti vielä esiin yhden tilanteen, josta Tappara sai jäähyn avauserässä. HPK iski ylivoimansa aikana illan avausmaalinsa.

– Mutta ei olisi pitänyt tulla ensimmäistä ylivoimamaaliakaan sen takia, että siinä ei ollut minkäänlaista koukkua. (Michael) Joly hyppäsi siinä hienosti keskialueella ja sitten vihellettiin kakkonen. Maila kävi vähän tässä (rinnalla) eikä millään tavalla koukannu. Se maali olisi jäänyt tulematta. Mä voin näyttää sulle viiskymmentä sellasta tilannetta tosta pelistä, mistä ei tullu kakkosta. Samanlaisia tilanteita.

Pikkarainen otti ohjat lopulta käsiinsä ja päätti lehdistötilaisuuden omatoimisesti. Voit katsoa erikoisen tilaisuuden kokonaisuudessaan täältä.