Nashville Predators voitti Los Angeles Kingsin Suomen aikaa sunnuntain vastaisena yönä lukemin 5-3. Joukkueen suomalaishyökkääjä Mikael Granlund oli oivalla pelipäällä kuuluen joukkueensa avainhahmoihin iskettyään tehopisteet 1+1.

Granlund onnistui maalinteossa, kun ainoastaan 19 sekuntia oli ottelua ehditty pelaamaan. Hän ohjasi Alexandre Carrierin viivavedon maaliin. Samalla Granlund katkaisi peräti 22 ottelun maalittoman putkensa.

Syöttöpisteen Granlund saalisti Predatorsin kolmanteen maaliin, joka syntyi päätöserässä ylivoimalla ja tasoitti ottelun. Hän jakoi passin maalin edustalle, josta Ryan Johansen ohjasi sisään. Granlund sai valinnan myöskin ottelun kolmostähdeksi.

Tämän kauden 46 otteluun Granlund on nyt kasannut tehopisteet 5+22=27.

Näet Granlundin maalin alta tai täältä.

Nashville Predators

@PredsNHL
THE GRANIMAL

Granlundin maali toisesta kuvakulmasta alla ja täällä.

Hockey Daily 365 l NHL Highlights

@HockeyDaily365
Mikael Granlund and Matt Duchene tally in the opening minute to give Nashville a quick 2-0 lead!

#Smashville

Granlundin syötön näet alta tai täältä.

Nashville Predators

@PredsNHL
JOEY‼️