Perjantaina Lukon Raumalla kohtaava HPK kertoi nettisivuillaan, että se on lainannut Tappara-hyökkääjä Jere Henrikssonin kolmen ottelun ajaksi itselleen.

Henriksson pelaa Kerhossa perjantain Lukko-matsin ja ensi viikonlopun Ilves- ja Ässät-pelit.

HPK lainasi aiemmin SaiPan Veikko Loimarannan kahden pelin ajaksi. Kerholta sivussa on huima kasa pelaajia, kun hyökkäyksestä puuttuvat Mathias Trettenes, Joel Janatuinen ja Valtteri Savolainen sekä pakistosta Jiri Pärssinen, Mikael Tapio, Julius Reini ja Miro Karjalainen.

Hyökkääjä Henriksson on tehtaillut tällä kaudella Tapparan 27 pelissä pisteet 3+5=8, U20 SM-sarjassa saldo on samassa joukkueessa kahdessa ottelussa 2+1=3. Lisäksi CHL:n kymmenessä matsissa on syntynyt kolme maalia.

Liiga perjantaina:
JYP-Sport
KalPa-Jukurit
Lukko-HPK
Tappara-Ilves