Edmonton Oilers etsii kuumeisesti vahvistuksia. Tavoitteena olisi saada puolustava puolustaja sekä laitahyökkääjä. Edmonton yrittää myös samalla päästä eroon Jesse Puljujärven kalliista sopimuksesta saadakseen vahvistuksilleen tilaa.

Edmontonin apulais-GM Brad Holland oli perjantaina skouttaamassa Columbus Blue Jacketsin ja Vancouver Canucksin ottelua. Ei ole varmuutta siitä, ketä Holland oli skouttaamassa, mutta todennäköisin nimi on Columbus-puolustaja Vladislav Gavrikov, joka on ollut pitkään siirtohuhujen kohteena.

Toinen huomattavasti epätodennäköisempi vaihtoehto on Vancouverin Bo Horvat. Edmontonilla ei olisi varaa Horvatin palkkaan ilman isoja liikkeitä.

Columbuksen GM Jarmo Kekäläinen on sanonut tekevänsä tällä kaudella kauppoja, jotka vahvistavat seuran tulevaisuutta. Näin ollen Columbus voisi olla kiinnostunut ottamaan Puljujärven itselleen osana vaihtokauppaa Gavrikovista.