Sveitsi on nimennyt joukkueensa 9.-12. helmikuuta järjestettävään Ruotsin EHT-turnaukseen.

Sveitsi lähtee turnaukseen kovalla joukkueella, joka on koottu lähes kokonaan kotimaan pääsarjassa pelaavista pelaajista. NL-pelaajien lisäksi mukana on vain yksi pelaaja SHL:stä.

Sveitsin osalta turnaus käynnistyy torstaina 9. helmikuuta ottelulla Leijonia vastaan. Ottelu pelataan Zürichissä, minkä jälkeen joukkueen matkustavat Ruotsiin.

Voit tutustua turnauksen otteluohjelmaan ja televisiointiin täällä.

Sveitsin EHT-joukkue

Maalivahdit(3): Sandro Aeschlimann (HC Davos), Melvin Nyffeler (SC Rapperswil-Jona Lakers), Ludovic Waeber (ZSC Lions)

Puolustajat (8): Lian Bichsel (Leksands IF / SWE), Michael Fora (HC Davos), Tobias Geisser (EV Zug), Andrea Glauser (Lausanne HC), Nico Gross (EV Zug), Roger Karrer (Genève-Servette HC), Mirco Müller (HC Lugano), Nathan Vouardoux (SC Rapperswil-Jona Lakers)

Hyökkääjät (14): Thierry Bader (SC Bern), Nando Eggenberger (SC Rapperswil-Jona Lakers), André Heim (HC Ambri-Piotta), Fabrice Herzog (EV Zug), Luca Hischier (EHC Biel-Bienne), Ken Jäger (Lausanne HC), Simon Knak (HC Davos), Mike Künzle (EHC Biel), Marco Miranda (Genève-Servette HC), Marco Müller (HC Lugano), Willy Riedi (ZSC Lions), Sandro Schmid (Fribourg-Gottéron), Sven Senteler (EV Zug), Calvin Thürkauf (HC Lugano)