Edmonton Oilersin kaupittelemaa Jesse Puljujärveä on viety viimeisten parin kauden aikana eri siirtospekulaatioissa lähestulkoon jokaisen NHL-seuran riveihin.

Daily Faceoff -sivuston arvostettu NHL-toimittaa Frank Seravalli tiputtaa nyt pöytän kenties kaikista hurjimman ehdotuksen. Seravalli pohjustaa ehdotustaan sillä, että Puljujärveä on syytetty NHL:ssä eritoten puutteellisesta peliälystään.

– Tämä voi tulla monille yllätyksenä, mutta Tampa Bay Lightning on sarjan paras seura kehittämään pelaajia. He ottavat mielellään riskejä ja hankkivat vaikeuksiin joutuneita pelaajia. Jos joku seura voi raivata paikan nopealle ja työteliäälle pelaajalle, se on juuri Lightning, Seravalli ehdottaa Puljuun viitaten.

Seravalli väittää samassa yhteydessä ainakin St. Louis Bluesin osoittaneen jonkin tasoista kiinnostusta suomalaisen hankkimiseksi.