NY Rangersin kuumavireinen Kaapo Kakko kasvatti pisteputkensa jääkiekon NHL:ssä sunnuntain vastaisena yönä jo neljään, kun hän iski Carolina Hurricanesia vastaan yhden maalin 6-2-voitossa. Kakon maali oli Rangersin viides, ja se syntyi tyhjään rysään.

Kakko on ollut tällä viikolla kuumassa iskussa, sillä neljän edellisen matsin saldo on viisi pistettä – 2+3. Lisäksi yhdeksässä viimeisimmässä ottelussa turkulainen on jäänyt kiikareille ainoastaan kaksi kertaa, ja noissa tehot ovat 2+8=10.

Kun koko sesongin tehot puolestaan ovat 11+17=28, on suomalainen petrannut yhden kauden piste-ennätystään alati. Aiemmin se oli 23 pinnaa.

Yön matsissa päähuomion vei venäläispelaaja Artemi Panarin, joka latasi Rangersille peräti neljä maalia ensimmäistä kertaa urallaan. Carolinalle ottelussa maalasivat Teuvo Teräväinen ja Jesperi Kotkaniemi.

Canes on tappiosta huolimatta Metropolitanin kärki, Rangers seuraa kolmantena.