Sport aloitti eilen raivokkaan tyhjennysmyynnin. Kaikki joukkueen arvokkaat tähtipelaajat ovat lähdössä muihin seuroihin, vaikka joukkueella on vielä mahdollisuudet päästä pudotuspeleihin.

Vaasan Sportin tähtihyökkääjä Axel Holmströmin pelaaja-agentti Martin Nilsson lyttää seuran toimintaa Hockeysverigen haastattelussa.

– Mikä vitun sirkus tästä onkaan tullut. Minulla ei ole ollut kovin montaa pelaajaa Suomessa, joiden kanssa oltaisiin oltu tässä tilanteessa. Tämä on aika absurdia. Seura yrittää lypsää niin paljon rahaa kuin mahdollista, mutta ei ole varmaa, että Axel haluaa pelata seurassa, josta he saisivat eniten rahaa. Tämä on monimutkainen tilanne, Nilsson kommentoi.

– Seuran pitäisi vain tyytyä säästämään hieman rahaa sen sijaan, että yrittäisivät saada mahdollisimman paljon siitä, että päästävät hänet muualle pariksi kuukaudeksi. Joissain tapauksissa ehkä Axel ei ole edes kiinnostunut pelaajaan joukkueelle, jotka ovat tarjonneet hänelle ja Sportille diiliä.

Tyhjennysmyyntiä ilmiökin saa Nilssonilta kritiikkiä.

– Heidän on tehtävä jotain tämän suhteen. Yksi vaihtoehto olisi aikaisempi siirtotakaraja, ehkä joulukuussa, koska tämä ei ole hyvä markkinoille. Tämä on todella sotkuista. En sano, että he toimisivat väärin, mutta tämä on hieman outoa. Axelin tapauksesta tästä on tullut myös helvetinmoinen sirkus.