Tapparassa lainalla äskettäin kolme ottelua pelannut ja kahdesti osunut KalPan sopimuspelaaja Konsta Kapanen vaihtaa taas maisemaa jääkiekkoliigassa.

Kuopiolaisjoukkue kertoi nettisivuillaan, että Kapanen jatkaa matkaansa Tampereelta Hämeenlinnaan ja paikalliseen HPK:hon. Laina kattaa loppukauden.

– Konsta pääsee pelaamaan laadukkaita pelejä Liigassa lainasopimuksen myötä. Vastuu Liigassa valmistaa häntä myös parhaalla mahdollisella tavalla ensi kautta varten, jolloin hänelle on kaavailtu vastuuta meillä, KalPan urheilujohtaja Anssi Laine viestitti.

KalPa kertoi samassa tiedotteessa, että keskushyökkääjä Jaakko Lantta on tehnyt joukkueen kanssa kevääseen 2024 asti ulottuvan pelaajasopimuksen. Hän on iskenyt 19 ottelussa tehot 3+3=6.

– Konan laina mahdollisti osaltaan myös talouden puolesta Lantan kiinnittämisen.

Kapanen on ollut tällä kaudella uskomaton kiekkokiertolainen. Ensinnäkin Liigassa hän on edustanut siis KalPaa (6 ottelua, 1+2=3), Tapparaa (3, 2+0=2) ja nyt HPK:ta, Mestiksessä pelaaja on kantanut iisalmelaisen IPK:n värejä ja U20 SM-sarjassa Kapanen on pelannut KalPassa.

Kävipä pelaaja myös vuodenvaihteessa edustamassa Suomea alle 20-vuotiaiden MM-kisoissa.