Vaasan Sportin loppukauden kotiotteluita on mahdollista mennä katsomaan ilmaiseksi.

Movaco Oy Canon Business Centerin toimitusjohtaja Mårten Snellman on ideoinut Kaveria ei jätetä -kampanjan. Mukaan kampanjaan on lähtenyt iso joukko vaasalaisia yrityksiä, jotka haluavat tarjota pääsylippuja loppukauden peleihin.

Yritysryhmä on ostanut kaikkiaan tuhat lippua jokaiseen jäljellä olevaan kotiotteluun. Sport pelaa tällä kaudella vielä viisi kotiottelua, joten tarjolla on yhteensä 5000 ilmaista pääsylippua.

– Haluamme osoittaa tukemme tarjoamalla otteluelämyksen niin nykyisille kuin tuleville faneille. Toivomme, että matsiin tulee myös ensikertalaisia, vaikka koko perheen voimin kokemaan ainutlaatuista tunnelmaa ja jännitystä, Snellman kommentoi Sportin tiedotteessa.

Sportin loppukauden kotiottelut:

18.2. Sport – KalPa
24.2. Sport – Lukko
1.3. Sport – Ilves
8.3. Sport – Tappara
10.3. Sport – Ässät