Edmonton Oilersin on huhuttu heittävän Jesse Puljujärven siirtolistalle. Liike on käytännössä pakko tehdä, jotta seura saa Kailer Yamamoton takaisin pelaavaan kokoonpanoon pitkäaikaisesti loukkaantuneiden listalta.

Edmonton jätti kuitenkin peliliikkeen tekemättä. Yamamoto harjoittelee terveenä, mutta ei pysty palkkakattotilanteen takia pelaamaan.

Näyttää siltä, että Edmonton onkin kauppaamassa Puljujärveä pelkän siirtolistaamisen sijaan.

– Puljujärvi ei ole jäällä, joten joko hän on sairastunut tai Holland työstää treidiä ja hänen ei haluta loukkaantuvan harjoituksissa, kirjoittaa NHL-toimittaja Jim Matheson.

– Kissoilla on 9 elämää ja näyttää siltä, että biisoneillakin on, koska Puljujärveä ei ole heitetty siirtolistalle tai kaupattu, että saataisiin lisää tilaa palkkakattoon, jotta Yamamoto ja hänen 3,1 miljoonan sopimuksensa saataisiin pois loukkaantuneiden listalta ja takaisin rosteriin Rangers-peliin.